Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - دهمین روز جشنواره فیلم فجر (۲۰ بهمن) در برج میلاد با نمایش دو فیلم سینمایی پیگیری شد؛ ابتدا فیلم «ضد» به کارگردانی امیرعباس ربیعی به نمایش در آمد. فیلمی که روایت داستانی‌اش تخیلی، اما در زمینه واقعی حادثه هفتم تیر و ترور شهید بهشتی به دست منافقین شکل گرفت.

فیلمی که به گفته شفیعی تهیه‌کننده اش، جرقه ساختش از صحبت‌های رهبر انقلاب زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال ۹۵ بود که رهبر انقلاب فرمودند چرا به واقعه هفت تیر توجه رسانه‌ای و هنری نشده است؟! در حالی که این واقعه جزو مهمترین اتفاقات بود که هفتاد و چند نفر از مسئولان نظام در آن به شهادت رسیدند و شروع عملیات منافقین علیه انقلاب بود.

پس از فیلم ضد، «خائن کشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی در برج میلاد برای اهالی رسانه و منتقدان به نمایش درآمد. فیلمی که البته کارگردانش بعد از اعلام اسامی داوران، از حضور در جشنواره و داوری در بخش کارگردانی انصراف داد.

از همان ابتدا هم مشخص بود که مسعود کیمیایی و پسرش پولاد برای نشست خبری این فیلم حاضر نمی‌شوند؛ علی اوجی درباره عدم حضور کیمیایی پدر در این جلسه گفت: آقای کیمیایی دوست داشتند در این نشست حاضر شوند، اما به دلیل جراحی پا نتوانستند؛ که البته بلافاصله مهران مدیری صحبت او را نقض کرد و گفت: نه اینگونه نیست؛ جراحی پا بهانه است کمیایی اصلاً دوست نداشت اینجا باشد.

این صحبت‌ها باعث شد، اوجی بگوید: آقای کیمیایی با ۵۵ سال سابقه فیلمسازی دوست نداشت فیلمش قضاوت شود؛ من به خواست او احترام می‌گذارم و به این دلیل در جشنواره امسال حاضر نشد.

به گفته اوجی، امیر آقایی هم به دلیل ابتلا به کرونا در نشست خبری حاضر نشده است. 

در ادامه نشست خبری «خائن کشی» سوالاتی هم از علی اوجی درباره بودجه ساخت این اثر و پارتی بازی برای حضور همسرش در فیلم‌ها شد. او در پاسخ بیان کرد در هر فیلمی که ارزش داشته باشد و بجا باشد، از گوهری مثل نرگس محمدی استفاده می‌کند. درباره هزینه ساخت هم به فروش ماشینش اشاره کرد. البته مدیری باز هم با او کل کل کرد و گفت: هیچ وقت درباره هزینه ساخت آثار راستش را نمی‌گوییم.

اما یکی از حاشیه‌های جشنواره امسال شک و شبهه‌ها درباره آرای مردمی است؛ اتفاقی که باعث شد رئیس سازمان سینمایی در نامه‌ای خطاب به مسعود نقاش‌زاده - دبیر جشنواره - بخواهد تا به‌خاطر اظهارات متناقض بعضی از صاحبان آثار مبنی بر تشکیک در زمینه فرآیند آراء مردمی برای حفظ و صیانت از حقوق همه آثار در این زمینه شفاف‌سازی شود.

در پاسخ به نامه خزاعی، دبیر جشنواره فیلم فجر هم تاکید کرده که صیانت از آرای مردمی و صحت نتایج نظرسنجی برای جشنواره یک اصل است و در این‌باره یک کمیته متشکل از مدیر امور سینماها، مدیر کمیته نمایش، مدیر روابط عمومی، مدیر حراست سازمان سینمایی، مدیر فناوری اطلاعات جشنواره و مدیر سمفا تشکیل شده است.

در حال حاضر در آرای مردمی فیلم‌های ملاقات خصوصی، موقعیت مهدی، علف زار، شادروان و مرد بازنده به ترتیب اول تا پنجم هستند.

روز گذشته همچنین بنیاد سینمایی فارابی اعلام کرد، در تولید ۶ فیلم از آثار راه یافته به چهلمین جشنواره فجر مشارکت داشته که فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» ساخته بهروز شعیبی با ۸۰ درصد مشارکت معادل ۷ میلیارد و ۱۸۷ میلیون تومان، «نگهبان شب» به کارگردانی رضا میرکریمی و ۵۰ درصد مشارکت معادل ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، «دسته دختران» به کارگردانی منیر قیدی تا ۶۰ درصد مشارکت معادل ۱۱ میلیارد و ۱۷۵ میلیون تومان، «شادروان» حسین نمازی با ۳۰ درصد مشارکت معادل ۲ میلیارد تومان، «بیرو» با ۳۰ درصد مشارکت معادل دو میلیارد و ۴۰ میلیون تومان، «لایه‌های دروغ» به کارگردانی رامین سهراب با ۲۰ درصد مشارکت معادل یک میلیارد تومان را شامل می‌شود. البته درباره دسته دختران ۴۰ درصد باقی مانده توسط حوزه هنری مشارکت صورت گرفته است.

امروز آخرین روز جشنواره فجر و نمایش فیلم در برج میلاد است؛ دو فیلم سینمایی «درب» و «نمور» امروز برای اهالی رسانه و منتقدان اکران می‌شوند و پس از آن اسامی نامزد‌ها در بخش‌های مختلف اعلام می‌شود.

تنها یک روز باقی مانده تا ببینیم سیمرغ‌های چهلمین جشنواره فیلم فجر را کدام هنرمندان به خانه می‌برند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره فجر جشنواره فیلم فجر مسعود کیمیایی مهران مدیری درصد مشارکت معادل میلیون تومان آرای مردمی نشست خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ قانون سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی با هدف ساماندهی مالیات ستانی در کشور به اجرا گذاشته شد. بر اساس این قانون، تمامی کسب و کار‌ها باید به این سامانه بپیوندند و تراکنش هایشان شفاف سازی شود.

به اذعان کارشناسان، این سامانه مزیت‌های بسیاری برای کشور دارد. مهم‌ترین مزیتش این است که شفاف سازی درآمد‌ها صورت می‌گیرد و امکان فرار مالیاتی از بین می‌رود. به نظر می‌رسد، این سامانه به نفع کسانی است که می‌خواهند در فضای شفاف، سالم و قانونی کار کنند.

دومین مزیت سامانه مودیان این است که امکان مقابله با فعالیت زیرزمینی و مخرب به وجود می‌آید. زیرا دولت به اطلاعاتی دسترسی دارد که می‌تواند از آن‌ها در راستای نظارت بر فعالیت‌های اقتصادی کشور بهره ببرد.

برخی مقاومت‌ها در ابتدا در برابر سامانه مودیان وجود داشت. اما اصناف و اتحادیه در ادامه متوجه مزیت‌های این سامانه شدند. به طور مثال، صنف طلافروشان در حال حاضر به این سامانه اعتراضی ندارند و نسبت به سامانه تجارت معترض هستند.

واقعیت این است که روند گذار از سنت به مدرنیته و به کارگیری سامانه‌های نوین مشکلات خاص خودش را دارد. اما در نهایت این روند‌ها به نفع اقتصاد و کشور هستند. نظرات رحمان سعادت، استاد اقتصاد دانشگاه را در خصوص سامانه مودیان و مزیت هایش و اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت در ادامه می‌خوانید.

سعادت در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت تصریح کرد: آن طور که از شواهد بر می‌آید طلافروشان نسبت به سامانه مودیان اعتراضی ندارند و اعتراض آن‌ها به سامانه تجارت است.

وی ادامه داد: دولت طی سال‌های اخیر اقداماتی را در زمینه ساماندهی امور مالیاتی کشور و قاعده‌مند کردن آن‌ها انجام داده است. سامانه مودیان یکی از ابزار‌های الکترونیک است که دولت در راستای ساماندهی مالیات ستانی در کشور از آن بهره برده است.

استاد اقتصاد دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: سامانه مودیان مزیت‌های زیادی در شناسایی بخش زیرزمینی و غیررسمی اقتصاد دارد. طلافروشان نیز با این موضوع که شفافیت تراکنش‌ها و صدور فاکتور الکترونیک اتفاق بیافتد، مخالفتی نخواهند داشت و اعتراض اصلی آن‌ها به سامانه تجارت است. این صنف به سامانه تجارت که قرار است میزان دارایی و موجودی انبار طلافروشان را شفاف سازی کند، معترض هستند و مشکل اصلی خود را این سامانه معرفی کردند

وی ادامه داد: سامانه مودیان بستری برای شفاف سازی تراکنش‌ها و میزان درآمد اصناف و کسب و کار‌ها به وجود می‌آورد. به طور مثال، در صنف طلافروشان مشخص می‌شود که هر فعال اقتصادی چقدر درآمد داشته است و چقدر باید مالیات بپردازد. با این اوصاف، این سامانه به نفع طلافروشانی است که در بستر قانونی و سالم فعالیت می‌کنند.

استاد اقتصاد دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: اطلاعاتی که در سامانه مودیان در دسترس قرار می‌گیرد، زمینه‌ای برای مقابله با قاچاق و کار‌های زیرزمینی به وجود می‌آورد و این به نفع صنف طلافروشان است.

سعادت گفت: مردم نیز از شفاف سازی صورت گرفته در سامانه مودیان سود می‌برند. به طور کلی، سامانه‌ها که به شفاف سازی منجر می‌شوند، به نفع کشور هستند.

وی تأیید کرد: با توجه به اینکه تمامی اصناف به سامانه مودیان پیوسته اند و باید تراکنش‌ها شفاف سازی شوند و با توجه به مزیت‌هایی که این سامانه دارد، طلافروشان به آن اعتراضی ندارند. اعتراض آنان به سامانه تجارت است که در واقع دارایی هایشان را شفاف سازی می‌کند.

این استاد اقتصاد دانشگاه تأکید کرد: به طور کلی، رفتن به سمت شفاف سازی امور و ساماندهی مالیات ستانی در کشور امری منطقی است. این روند باید به سرانجام برسد و از یک سیستم عادلانه، دقیق و هوشمند در حوزه مالیات ستانی بهره‌مند شویم. سامانه مودیان در عمل یک سری کاستی‌ها دارد و مراجعان با مشکلاتی مواجه هستند که باید در اسرع وقت رفع شود.

 

دیگر خبرها

  • هشدار جدی عربستان به اسرائیل | خطای بزرگ را انجام نده تا ما خائن نشویم!
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • واکنش مدیر رسانه سپاهان پس از ناراحتی مورایس
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • کانال‌های خبری، مجوز بگیرند
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • گردانندگان کانال‌های خبری برای دریافت مجوز قانونی اقدام کنند