Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش در دومین نشست تربیتی فرماندهان مراکز آموزشی ارتش با عنوان «گام دوم_ آمادگی برای ظهور» که در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، ضمن تبریک دهه ولایت و امامت و عید سعید غدیر خم و تشکر از برگزارکنندگان همایش، گفت: نگاه تمدنی پاسخگوی بسیاری از سوالات امروز و فردای ماست و بسیاری از مشکلات و گره‌های فکری ما را حل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعریف نگاه تمدنی این است که یک فرآیند از آفرینش انسان و خلقت حضرت آدم و حوا تا دوران حکومت امام زمان (عج) سپری می‌شود و امروز ما در نقطه‌ای از این فرآیند قرار داریم لذا نباید فقط به مقاطع کوتاه توجه داشته باشیم بلکه باید مقاطع کوتاه را در قالب این فرآیند تعریف کنیم.

امیر موسوی با اشاره به بیانیه گام دوم ادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی ایران باید زودتر، سریع‌تر، دقیق‌تر و پر قدرت تر از همه وارد اجرای بیانیه گام دوم شود و یکی از مهمترین کارهایی که باید در این مسیر انجام گیرد تربیت افسران و درجه داران منتظر، آماده و مستحق ظهور است.

وی با اشاره به اینکه از پیچیده‌ترین و سنگین‌ترین وظایفی که بر دوش اساتید و مربیان دانشگاه‌های افسری و آموزشگاه‌های نظامی ارتش نهاده شده تربیت افسران و درجه داران منتظر، آماده و شایسته ظهور است، گفت: از اولین الزامات برای ظهور، ایستادن پای شعارهای جهانی انقلاب یعنی آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، استقلال، عزت، عقلانیت و برادری است و دومین لازمه، دفاع زبانی و عملی از نظریه‌های انقلابی در مقابل زورگویان و گردنکشان عالم و در راس آنان آمریکا و دفاع از مستضعفان و مظلومان است که باید پای آن بایستیم.

فرمانده کل ارتش سومین عامل از الزامات زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (عج) را شناخت درست گذشته و بازگو کردن خاطرات برای نسل جوان و دانستن اینکه از چه نقطه‌ای شروع کرده‌ایم و الان در چه نقطه‌ای حضور داریم و اینکه انقلاب ما از چه سختی‌ها، مشقت‌ها و تنگناهایی عبور کرده و به اینجا رسیده است.

وی چهارمین عامل از الزامات زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (عج) را لازمه اعمال مدیریت و فرماندهی جهادی الهام گرفته از ایمان اسلامی و با اعتقاد به اصل "ما می‌توانیم" عنوان کرد و افزود: انتقال این روحیه و باور به دانشجویان و دانش آموزان مهم است بنابراین این اصل باید دائم در دستور کار باشد.

امیر سرلشکر موسوی در پایان اذعان داشت: مهمترین نکته و حرفی که در دوران پنج ساله فرماندهی‌ام می‌خواهم بگویم این است که: عزیزان من؛ جوانانی که مسئولیت آینده ارتش جمهوری اسلامی ایران بر عهده شماست، راهِ آقاییِ ابدیِ ارتش، تربیت افسران و درجه داران منتظر، آماده و شایسته ظهور است.

کد خبر 5538640 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی ارتش جمهوری اسلامی ایران ایالات متحده امریکا انقلاب اسلامی ایران ظهور امام زمان مجلس شورای اسلامی محمد باقر قالیباف صحن مجلس ایران مجلس ازبکستان سیدابراهیم رئیسی جمهوری اسلامی ایران هیئت دولت ایالات متحده امریکا انقلاب اسلامی ایران عید سعید قربان دولت سیزدهم حسین امیر عبداللهیان تربیت افسران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۲۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با سالگرد عملیات بیت المقدس در تاریخ دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، مصاحبه ای از سرتیپ بازنشسته توپخانه و ستاد «مسعود بختیاری» از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افسر عملیاتی قرارگاه کربلا از طراحان عملیات بیت المقدس(عملیات آزادسازی خرمشهر) در خصوص نحوه طرح‌ریزی، اجرای و در نهایت موفقیت عملیات بیت‌المقدس در سایت جماران منتشر شد.

در بخش ابتدایی این گفتگو امیر بختیاری توضیحاتی درباره نقش ارتش در مدیریت جنگ پرداخته و می گوید؛« مدیریت صحنه جنگ را ارتش بر عهده داشت. به این دلیل که در آن زمان هنوز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انسجام سازمانی پیدا نکرده بود. اساساً سپاه به عنوان فرماندهی کل تشکیل نشده بود و به صورت سپاه شهری با وظیفه انتظامی عمل می‌کرد. آقای ابوشریف و مرتضی رضایی که هر دو به فرماندهی سپاه منصوب شدند، اساساً معتقد به جنگیدن سپاه با دشمن خارجی نبودند و اعتقاد داشتند که سپاه وظیفه دیگری دارد. اما تعدادی دیگر که از فرماندهان سپاه که عمدتاً متعلق به استان خوزستان بودند مثل آقای شمخانی، سردار رشید، احمد غلامپور و شهید احمد سوداگر اعتقاد داشتند که سپاه باید در جنگ برون مرزی نیز شرکت کند. غرض این بود که بگویم در سال اول جنگ مدیریت صحنه بر عهده ارتش است، زیرا نیروهای سپاه هم فاقد سازمان و هم فاقد تجربه هستند.»

خبرآنلاین در بازنشر این گفتگو در رسانه خود، این بخش از اظهارات امیر بختیاری را محور تیتر خود قرار داده و سهوا نام آقای محسن رضایی را به جای مرتضی رضایی آورده بود، که به این وسیله از این اشتباه سهوی عذرخواهی می کند.

متن کامل این گفتگو با تیتر «امیر سرتیپ بختیاری: در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند» را بخوانید.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901285

دیگر خبرها

  • ارتش ایران در اوج آمادگی و اقتدار است
  • آماده سازی ۴۰۰ نقطه در کرمانشاه برای تبلیغات کاندیداهای مجلس
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش
  • بازدید امیر دریادار سیاری از گروه مخابرات ارتش
  • یکپارچگی نیروهای مسلح موجب یاس و ناامیدی دشمن است
  • امیر الهامی: پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • بازدید امیر الهامی از سایت پدافند هوایی شهید علایی گناباد
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی